Menukaart

Verrassing’s menu’s

3-gangenmenu
€ 57,-

4-gangenmenu
€ 67,-

5-gangenmenu
€ 77,-

Menu gastronomique (7-gangenmenu)
(alleen per tafel te bestellen)
€ 105,-

Alle menu’s zijn ook verkrijgbaar in; alleen vis, alleen vlees,
vegetarisch of veganistische varianten.

Heeft u een voedselallergie/beperking?
Meld het ons!

Voorjaar bij ‘t  Pestengasthuys 4 gangen menu
* Ook als 
à la carte gerechten te bestellen

€ 78,00

Salade
Lauwwarme salade van kabeljauw lamellen, daslookolie en de radijs familie *
€ 23,–

Konijn
Cannelloni van tam konijn met raapstelen en pancetta saus *
€ 26,-

Tamme duif 
Tamme duif geheel verwerkt met fregola en rabarber * (Alleen per twee personen te bestellen)
€ 45,-

Tutti frutti
Tutti frutti in kersenbier*
€15,-

 

(Kaas 5 soorten, meerprijs) 

 

 Klassiek bij ’t Pestengasthuys 4 gangen menu
* Ook als 
à la carte gerechten te bestellen
€ 78,-

Terrine 
Terrine van piepkuiken, kwartelei en asperges met piccalilly is en nootmuskaat schuim *
€ 23,-

Kreeft en tong
Rondel van kreeft en tong met bouillon van coeur de boeuf *
€ 26,-

Boeuf wellington 
Steak wellington aan tafel gesneden met eigen saus * (Alleen per twee personen te bestellen)

  €45,-

   Omelette sibérienne    

Omelette sibérienne om te delen
             €15,-             

(Kaas 5 soorten, meerprijs) *

Dessertwijnen

Muscat de rivesaltes amber
per glas € 6,50

Moscato d’ Ásti
per glas € 5,50

Muscat de Beaumes de Venise
per glas € 6,50

Elysium black muscat
per glas € 6,50

Beerenauslese
per glas € 8,50

Tokaji azu 5 puttonyos
per glas € 9,50

Eiswein
per glas € 12,00

Banyuls
per glas € 5,50

Pedro Ximenez sherry
per glas € 6,50

Wijnarrangementen

3-gangenmenu
€28,-

4-gangenmenu
€36,-

5-gangenmenu
€42,-

7-gangenmenu
€58,-

Versterkte zuidwijnen

Vintage port
per glas € 12,00

LBV (Late bottled vintage)
per glas € 8,00

Ruby port
per glas € 5,75

Tawny port
per glas € 6,00

Madeira
per glas € 6,00

 Pineau des Charentes
    per glas  € 6,25