Menukaart

Seizoensgebonden gangenmenu

 

3-gangenmenu

€ 39,50

 

4-gangenmenu

€ 49,50

 

5-gangenmenu

€ 58,00

 

Menu gastronomique (7-gangenmenu)

(alleen per tafel te bestellen)

€ 70,00

 

Alle menu’s zijn ook als lacto-ovo vegetarisch of

als veganistisch, vegetarisch te bestellen

 

Heeft u een voedselallergie/beperking? Meld het ons!

 

Koude voorgerechten

 

Voorgerecht van het seizoensgebonden menu

Informeer uw gastheer/gastvrouw

€ 16,50

 

Kabeljauw

Drie bereidingen van verschillende aardappelsoorten

met lamellen van kabeljauw

(ook vegetarisch te bestellen)

€ 19,50

 

Noordzeekrab

Cannelloni van noordzeekrab met augurk, schaaldieren mayonaise

en sorbet van komkommer met wasabi

€ 25,00

 

Pastrami

Pastrami ingerold met Amsterdamse ui geserveerd

met yoghurt en argan olie

€ 17,50

 

Steak tartaar

Tartaar van Black Angus met gebakken brood,

crème van eidooier, gel van zoetzuur en Bloody Mary

€ 18,00

 

Warme voorgerechten

 

Tussengerecht van het seizoensgebonden menu

Informeer uw gastheer/gastvrouw

€ 21,00

 

Bouillon van tomaat

Consommé celestine à la ‘t Pestengasthuys

€ 16,00

 

Coquilles

Gebakken coquilles met gefermenteerde bospeen

en gebakken melkvel

€ 24,00

 

Haan

Broodravioli met haan, morilles

en gegrilde groene asperges

€ 19,00

 

Hoofdgerechten

 

Hoofdgerecht van het seizoensgebonden menu

Infomeer uw gastheer/gastvrouw

€ 26,00

 

Black Angus

Aan tafel getrancheerde Black Angus met truffel.

(alleen per twee personen te bestellen)

€ 29,00

 

Procureur

Krokant wolvarken procureur met bitterballen van witlof/

ham en kaas geserveerd met een saus van laos

€ 25,00

 

Lam

Drie bereidingen van Hollands graslam geserveerd

met eigen jus geparfumeerd met gerookte knoflook

€ 28,50

 

Ree

Reerug filet in bladerdeeg met duxelles

van rode paprika en coulis van rabarber

€ 32,00

 

Zeeduivel

Gebakken zeeduivel met kroketten van Zeeuwse creuses

en saus Hollandaise met kaffir limoen

€ 28,50

 

Schelvis

Schelvisrug met gezouten mandarijnen

couscous en saus van vadouvan

€ 25,00

 

Desserts

 

Aardbeien

In balsamico gemarineerde aardbeien

met basilicum en schuim van witbier

€ 10,00

 

PGH reep

Pure chocoladereep met

zachte roomijs van cashewnoten

€ 10,00

 

Kokos

Dessert van kokos, Tahiti vanille

en lievevrouwebedstro

€ 10,00

 

Macarons

Macarons met seizoensfruit

en uitgehangen yoghurt

€ 10,00

 

Dessert van het seizoensgebonden menu

(informeer bij uw gastheer/gastvrouw)

€ 10,00

 

Kaas

Kaas, kaas en nog eens kaas…

€ 14,00

 

Dessertwijnen

 

Muscat de rivesaltes amber

per glas € 6,50

 

Moscato d’ Ásti

per glas

€ 5,00

 

Muscat de Beaumes de Venise

per glas € 6,00

 

Elysium black muscat

per glas

€ 6,50

 

Beerenauslese

per glas € 7,50

 

Tokaji azu 5 puttonyos

per glas € 6,50

 

Eiswein

per glas € 12,00

 

Banyuls

per glas € 5,50

 

Pedro Ximenez sherry

per glas € 6,50

 

Wijnarrangementen

 

3-gangenmenu

€ 16,50

 

4-gangenmenu

€ 24,00

 

5-gangenmenu

€ 28,00

 

7-gangenmenu

€ 40,00

 

Versterkte zuidwijnen

 

Vintage port

per glas vanaf € 8,50

 

LBV (Late Bottled Vintage)

per glas € 6,75

 

Ruby port

per glas € 5,50

 

Tawny port

per glas € 6,00

 

Madeira

per glas € 6,00

 

Pineau des Charentes

per glas € 6,00