Menukaart
Verrassing’s menu’s
3-gangenmenu
€ 57,-
4-gangenmenu
€ 67,-
5-gangenmenu
€ 77,-
Menu gastronomique (7-gangenmenu)
(alleen per tafel te bestellen)
€ 105,-
Alle menu’s zijn ook verkrijgbaar in; alleen vis, alleen vlees,
vegetarisch of veganistische varianten.
Heeft u een voedselallergie/beperking?
Meld het ons!
Voorjaar bij ‘t Pestengasthuys 4 gangen menu
* Ook als à la carte gerechten te bestellen
€ 78,00
Salade
Lauwwarme salade van kabeljauw lamellen, daslookolie en de radijs familie *
€ 23,–
Konijn
Cannelloni van tam konijn met raapstelen en pancetta saus *
€ 26,-
Tamme duif
Tamme duif geheel verwerkt met fregola en rabarber * (Alleen per twee personen te bestellen)
€ 45,-
Tutti frutti
Tutti frutti in kersenbier*
€15,-
(Kaas 5 soorten, meerprijs)
Klassiek bij ’t Pestengasthuys 4 gangen menu
* Ook als à la carte gerechten te bestellen
€ 78,-
Terrine
Terrine van piepkuiken, kwartelei en asperges met piccalilly is en nootmuskaat schuim *
€ 23,-
Kreeft en tong
Rondel van kreeft en tong met bouillon van coeur de boeuf *
€ 26,-
Boeuf wellington
Steak wellington aan tafel gesneden met eigen saus * (Alleen per twee personen te bestellen)
€45,-
Omelette sibérienne
Omelette sibérienne om te delen
€15,-
(Kaas 5 soorten, meerprijs) *
Dessertwijnen
Muscat de rivesaltes amber
per glas € 6,50
Moscato d’ Ásti
per glas € 5,50
Muscat de Beaumes de Venise
per glas € 6,50
Elysium black muscat
per glas € 6,50
Beerenauslese
per glas € 8,50
Tokaji azu 5 puttonyos
per glas € 9,50
Eiswein
per glas € 12,00
Banyuls
per glas € 5,50
Pedro Ximenez sherry
per glas € 6,50
Wijnarrangementen
3-gangenmenu
€28,-
4-gangenmenu
€36,-
5-gangenmenu
€42,-
7-gangenmenu
€58,-
Versterkte zuidwijnen
Vintage port
per glas € 12,00
LBV (Late bottled vintage)
per glas € 8,00
Ruby port
per glas € 5,75
Tawny port
per glas € 6,00
Madeira
per glas € 6,00
Pineau des Charentes
per glas € 6,25
▲