Menukaart

Seizoensgebonden gangenmenu

3-gangenmenu

€ 39,50

4-gangenmenu

€ 49,50

5-gangenmenu

€ 58,00

Menu gastronomique (7-gangenmenu)

(alleen per tafel te bestellen)

€ 70,00

Alle menu’s zijn ook als lacto-ovo vegetarisch of

als veganistisch, vegetarisch te bestellen

Heeft u een voedselallergie/beperking? Meld het ons!

Koude voorgerechten

Voorgerecht van het seizoensgebonden menu

Informeer uw gastheer/gastvrouw

€ 16,50

Kabeljauw

Drie bereidingen van verschillende aardappelsoorten

met lamellen van kabeljauw

(ook vegetarisch te bestellen)

€ 19,50

Noordzeekrab

Cannelloni van noordzeekrab met augurk, schaaldieren mayonaise

en sorbet van komkommer met wasabi

€ 25,00

Pastrami

Pastrami ingerold met Amsterdamse ui geserveerd

met yoghurt en argan olie

€ 17,50

Steak tartaar

Tartaar van Black Angus met gebakken brood,

crème van eidooier, gel van zoetzuur en Bloody Mary

€ 18,00

Warme voorgerechten

Tussengerecht van het seizoensgebonden menu

Informeer uw gastheer/gastvrouw

€ 21,00

Bouillon van tomaat

Consommé celestine à la ‘t Pestengasthuys

€ 16,00

Coquilles

Gebakken coquilles met gefermenteerde bospeen

en gebakken melkvel

€ 24,00

Haan

Broodravioli met haan, morilles

en gegrilde groene asperges

€ 19,00

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht van het seizoensgebonden menu

Infomeer uw gastheer/gastvrouw

€ 26,00

Black Angus

Aan tafel getrancheerde Black Angus met truffel.

(alleen per twee personen te bestellen)

€ 29,00

Procureur

Krokant wolvarken procureur met bitterballen van witlof/

ham en kaas geserveerd met een saus van laos

€ 25,00

Lam

Drie bereidingen van Hollands graslam geserveerd

met eigen jus geparfumeerd met gerookte knoflook

€ 28,50

Ree

Reerug filet in bladerdeeg met duxelles

van rode paprika en coulis van rabarber

€ 32,00

Zeeduivel

Gebakken zeeduivel met kroketten van Zeeuwse creuses

en saus Hollandaise met kaffir limoen

€ 28,50

Schelvis

Schelvisrug met gezouten mandarijnen

couscous en saus van vadouvan

€ 25,00

Desserts

Aardbeien

In balsamico gemarineerde aardbeien

met basilicum en schuim van witbier

€ 10,00

PGH reep

Pure chocoladereep met

zachte roomijs van cashewnoten

€ 10,00

Kokos

Dessert van kokos, Tahiti vanille

en lievevrouwebedstro

€ 10,00

Macarons

Macarons met seizoensfruit

en uitgehangen yoghurt

€ 10,00

Dessert van het seizoensgebonden menu

(informeer bij uw gastheer/gastvrouw)

€ 10,00

Kaas

Kaas, kaas en nog eens kaas…

€ 14,00

Dessertwijnen

Muscat de rivesaltes amber

per glas € 6,50

Moscato d’ Ásti

per glas

€ 5,00

Muscat de Beaumes de Venise

per glas € 6,00

Elysium black muscat

per glas

€ 6,50

Beerenauslese

per glas € 7,50

Tokaji azu 5 puttonyos

per glas € 6,50

Eiswein

per glas € 12,00

Banyuls

per glas € 5,50

Pedro Ximenez sherry

per glas € 6,50

Wijnarrangementen

3-gangenmenu

€ 16,50

4-gangenmenu

€ 24,00

5-gangenmenu

€ 28,00

7-gangenmenu

€ 40,00

Versterkte zuidwijnen

Vintage port

per glas vanaf € 8,50

LBV (Late Bottled Vintage)

per glas € 6,75

Ruby port

per glas € 5,50

Tawny port

per glas € 6,00

Madeira

per glas € 6,00

Pineau des Charentes

per glas € 6,00