Nieuwtjes

Maandag is het zover! Ons lang gedroomde meubilair word geleverd! Zin in!!😊😊

Ook dit jaar voor de decembermaand bieden wij onze gerechten voor thuis weer aan. Heerlijke paté . Een marbre van slibtong en schotse zalm of heerlijke kreeftenbisque. Voor informatie kunt u bellen naar 038-4233986 of mailen naar restaurant@pestengasthuys.nl

Bijzondere catering mogen doen gisteravond in de Nieuwspoort. Georganiseerd door de provincie Overijssel. Grote dank gaat uit naar de Hanos, Erve Slendebroek, Zwolse mosterdmakerij De Wijndragers, smaakspecialist Harry Schonewille en provincie Overijssel.

🎼ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk 🎶Ik ben behoorlijk vrolijk.... De Lekker 2018 is uit.

Hou vet is dit. Aankomende zondag vindt de presentatie van de 11de Zwolse whisky bij ons plaats. Sint Rochus prijkt op het etiket.

Voorgerecht van het menu vanavond. Terrine van snoekbaars met coquille en gemarineerde tonijn. Heerlijk😊

Amuse voor vanavond staat weer klaar. Najaarsbloempotje van knolselderij, brioche en romanesco.

Een nieuw schooljaar dus ook weer 'verse' leerlingen en stagiaires. Jeroen, Anni, Bart en Niels. Welkom.

De laatste vlierbessen, mooie pompoenen (Galeux D'eysines)en de eerste pâté. Dat kan niet anders betekenen dan dat de herfst begonnen is🎃

Ontzettend leuk om te doen. Tijdens de introductieweek van Deltion komen de nieuwe studenten langs om te kijken wat voor een verschillende horecabedrijven er zijn. Wij hebben een klein smaaklesje gedaan.

Bijna het einde van de vakantie. Om nog even de herinneringen op te roepen, ons strand-dessert. Slipper gevuld met mousse van limoncello,schelp gevuld met passievruchten en ijs van caramel en zeezout.

Ons PGHuisje vind ook overal zijn plekje in Europa.

Wij gaan ook even met de beentjes omhoog. Dinsdag 15 augustus zijn we weer helemaal uitgerust en vol goede zin.

Vincent van Gogh hield van zonnebloemen, wij van courgette bloemen. Krakend vers en op juiste grote.

Vandaag iets heel bijzonders binnen gekregen😊 de gene die het weet mag het zeggen😄 vanavond maken we het antwoord bekend.

Vandaag gekocht bij de Hanos, zeewolf in zijn geheel. Wat een prachtig beest met geweldige schutkleur, kom je bijna niet meer tegen meestal zijn ze alleen als filet te koop.

Vanochtend geplukt en vanavond op het bord. Een vegetarisch gerecht van gevulde pattison met mini venkel en bospeen risotto. Deze pompoen achtige is uitermate geschikt voor onze vegetarische gasten!😊

Deze brede lach gaat er aankomende tijd niet meer vanaf. Geslaagd voor het praktijkexamen koken niveau 3. Gefeliciteerd Kevin.

Wat een weelde, gisteren vlierbloesem geplukt en verwekt tot limonade samen met citroen en djeroek poeroet.

per 1 september zijn wij nog op zoek naar:

-een zelfstandig werkend kok min. 32 uur per week                                                                                                                 -een gastheer/dame voor min. 32 uur per week.                                                                                                                     Heb je passie voor je vak  en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, stuur dan een email naar;           restaurant@pestengasthuys.nl