Nieuwtjes

Ons PGHuisje vind ook overal zijn plekje in Europa.

Wij gaan ook even met de beentjes omhoog. Dinsdag 15 augustus zijn we weer helemaal uitgerust en vol goede zin.

Vincent van Gogh hield van zonnebloemen, wij van courgette bloemen. Krakend vers en op juiste grote.

Vandaag iets heel bijzonders binnen gekregen😊 de gene die het weet mag het zeggen😄 vanavond maken we het antwoord bekend.

Vandaag gekocht bij de Hanos, zeewolf in zijn geheel. Wat een prachtig beest met geweldige schutkleur, kom je bijna niet meer tegen meestal zijn ze alleen als filet te koop.

Vanochtend geplukt en vanavond op het bord. Een vegetarisch gerecht van gevulde pattison met mini venkel en bospeen risotto. Deze pompoen achtige is uitermate geschikt voor onze vegetarische gasten!😊

Deze brede lach gaat er aankomende tijd niet meer vanaf. Geslaagd voor het praktijkexamen koken niveau 3. Gefeliciteerd Kevin.

Wat een weelde, gisteren vlierbloesem geplukt en verwekt tot limonade samen met citroen en djeroek poeroet.

Gisteren hebben Bart en chef hun vrije middag opgeofferd om een smaakles te geven op de basis school. De één in Zwolle Zuid de ander in Kamperveen. Een beetje Wim Sonneveld ervaring. 🎼 Ik weet nog hoe het was, de boerenkinderen in de klas. De kar die ratelt op de keien.

Onze druif heeft er weer enorm veel zin in dit jaar! Van dit weer worden wij niet alleen vrolijker maar ook de druiven! De bladeren zijn al erg geliefd voor de dolma's !

Dessert van de nieuwe kaart. Kokos,lievevrouwebedstro en Tahiti vanille. Deze vanille is bijzonder door zijn drop smaak.

The making of, hand gemaakt suikerwerk. Blijft een bijzonder vakwerk, onze PGH snoepjes zijn weer klaar.

Een lente groente pur sang, Rabarber! Verwerkt tot ijs,schuim en ganache in combinatie met lambada aardbeien en basilicum. Jammie!

Graag gedaan! je wordt niet elke dag 16.

Onze Idse heeft afgelopen week meegedaan met de skills wedstrijden in Amsterdam. De derde plek van Nederland! Wij zijn natuurlijk enorm trots op deze topper!

De lente is in aantocht! Waanzinnig mooie schelvis buikjes met zee egel en asperges! Een goed begin is het halve werk!

Gisteren weer ons jaarlijks lootjes diner gehad. Met leuke gerechten en super mooie wijnen. Het was weer erg gezellig!

Ons aanstormend talent Hidde in een nieuw pak. Staat je goed man! Weer helemaal het heertje!

per 1 september zijn wij nog op zoek naar:

-een zelfstandig werkend kok min. 32 uur per week                                                                                                                 -een gastheer/dame voor min. 32 uur per week.                                                                                                                     Heb je passie voor je vak  en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, stuur dan een email naar;           restaurant@pestengasthuys.nl