Onze menukaart gaat met zijn seizoenen mee en verwisselt dus vier keer per jaar van gerechten.
Chef-kok Paul Stegeman is klassiek geschoold en geeft een eigentijdse stijl aan zijn gerechten. “Een feest voor het oog een streling voor de tong”. Het belang van eerlijke en duidelijk herkenbare producten staat in zijn keuken hoog in het vaandel.
Onze dagelijks wisselende seizoensgebonden menu’s zijn ook lacto vegetarisch en veganistisch vegetarisch verkrijgbaar. Heeft u een voedsel allergie, meld het ons!
In ‘t restaurant is onze menukaart tevens verkrijgbaar in de Engelse en Duitse uitvoering.
De wijnkaart heeft een klassieke uitstraling en bevat wijnen van overal. Onze wijnkaart is ingedeeld op smaak om het u bij uw keuze wat gemakkelijker te maken. Buiten de kaart serveren we vele open glazen wijn. In overleg met u bieden we een passend glas bij uw gerecht.
Als goede begeleider van uw menu serveren wij passende wijnen door middel van een wijnarrangement:
- € 28,- voor een 3-gangenmenu
- € 36,- voor een 4-gangenmenu
- € 42,- voor een 5-gangenmenu
- € 58,- voor een 7-gangenmenu
Vorige
Volgende