Menukaart

Verrassing’s menu’s

3-gangenmenu
€ 45,50

4-gangenmenu
€ 55,50

5-gangenmenu
€ 65,50

Menu gastronomique (7-gangenmenu)
(alleen per tafel te bestellen)
€ 85,00

Alle menu’s zijn ook verkrijgbaar in; alleen vis, alleen vlees,
vegetarisch of veganistische varianten.

Heeft u een voedselallergie/beperking?
Meld het ons!

Klassiekers bij ’t Pestengasthuys 4 gangen menu
Ook als a la carte gerechten te bestellen
€ 62,50

Slibtong
Terrine van slibtong, gerookte zalm
en Belgische spinazie en schuim van zeewier
€ 19,50

Coquilles
Coquilles Saint Jacques in eigen schelp gegaard
€22,50

Black Angus
Flank van het Black Angus rund
met eekhoorntjesbrood en truffel

(alleen per twee personen te bestellen en aan tafel getrancheerd)
€ 32,50

Hangop
Vanillehangop met aardbeien,
basilicumijs en magnoliaschuim
€ 12,50

Zomer bij ’t Pestengasthuys 4 gangen menu
Ook als a la carte gerechten te bestellen
€ 62,50

Noordzeekrab
Salade van noordzeekrab met
tomaten pain perdu en perzikkenpuree
€ 19,50

Zeebaars
Wilde zeebaars met aspergekroket,
krokante pancetta en saus mousseline
€ 22,50

Tamme duif
Op karkas gebraden tamme duif,
ravioli van het abatis, doperwten en stoofsla
€ 32,50

Framboos
Marbré van framboos noten en venkel
met witte chocolade mousse en crocantino ijs
€ 12,50

Dessertwijnen

Muscat de rivesaltes amber
per glas € 6,50

Moscato d’ Ásti
per glas € 5,00

Muscat de Beaumes de Venise
per glas € 6,00

Elysium black muscat
per glas € 6,50

Beerenauslese
per glas € 7,50

Tokaji azu 5 puttonyos
per glas € 8,00

Eiswein
per glas € 12,00

Banyuls
per glas € 5,50

Pedro Ximenez sherry
per glas € 6,50

Wijnarrangementen

3-gangenmenu
€ 23,00

4-gangenmenu
€ 30,00

5-gangenmenu
€ 37,00

7-gangenmenu
€ 52,00

Versterkte zuidwijnen

Vintage port
per glas € 8,50

LBV (Late bottled vintage)
per glas € 6,75

Ruby port
per glas € 5,50

Tawny port
per glas € 6,00

Madeira
per glas € 6,00

Pineau des Charentes
per glas € 6,00