Menukaart

Seizoensgebonden gangenmenu

3-gangenmenu
€ 42,50

4-gangenmenu
€ 52,50

5-gangenmenu
€ 62,50

Menu gastronomique (7-gangenmenu)
(alleen per tafel te bestellen)
€ 80,00

Alle menu’s zijn ook als lacto vegetarisch of
als veganistisch, vegetarisch te bestellen

Heeft u een voedselallergie/beperking?
Meld het ons!

Koude voorgerechten

Voorgerecht van het seizoensgebonden menu
informeer uw gastheer/gastvrouw
€ 18,50

Tonijn
Rouleau van tonijn en kingfish met

crème fraiche en balsamico kaviaar
€ 21,00

Triangel
Triangel van pasta, knolselderij en

bieslook met rode uiensorbet
€ 19,00

Eendenpastrami
Salade van tamme eendenpastrami, croutons en

eendentongetjes met citrus dressing
€ 19,50

Kwartel
Geweckte ballotine van kwartel en gans
met bindsla en Madagaskar uitjes
€ 24,50

Steak tartaar
Tartaar van Black Angus rund met gebakken brood,

crème van eidooier, gel van zoet zuur en Bloody Mary sorbet
€ 23,50

Warme voorgerechten

Tussengerecht van het seizoensgebonden menu
Informeer uw gastheer/gastvrouw
€ 19,50

Petite Marmite en croute
Bouillon met groenten onder korstdeeg geserveerd
€ 18,50

Lam
Worstjes van lam, lardo di colonnata

en koffie,aardappelschuim
€ 23,00

Kroket
Kroket van varkensstaart met remoulade

en salade van naaldboontjes
€ 22,50

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht van het seizoensgebonden menu
Infomeer uw gastheer/gastvrouw
€ 26,50

Black Angus
Aan tafel getrancheerde Black Angus met truffel
(alleen per twee personen te bestellen)
€ 31,00

Anjou duif
Anjou duif met venkel,

zoete paprikacoulis en dadelpuree
€ 31,00

Kalfsborst
Krokante kalfsborst met pain perdu
van kalfstong
en saus van galanga
€ 26,50

Konijn
Drie bereidingen van het tam konijn met eigen jus
€ 29,00

Kabeljauw
In pinda olie gestoofde kabeljauw met ravioli

van kalfsstaart en maidera
€ 25,00

Zeeduivel
Zeeduivel met pittige korst,

saus van amandel en knoflook
€ 31,00

Desserts

Banaan
In karamel gegaarde banaan met burrata,

schotsen van zwarte olijven en ruby chocolade
€ 12,50

PGH reep
Pure chocoladereep met
roomijs van cashewnoten
€ 12,50

Ananas
Gekarameliseerde baby ananas met
kruidnagel en tonkabonen ijs
€ 12,50

Hangop
Hangop van kokosmelk met citroenblad,

yoghurtijs en schuim van muscovado
€ 12,50

Dessert van het seizoensgebonden menu
(informeer bij uw gastheer/gastvrouw)
€ 12,50

Kaas
Kaas, kaas en nog eens kaas
€ 16,50

Dessertwijnen

Muscat de rivesaltes amber
per glas € 6,50

Moscato d’ Ásti
per glas € 5,00

Muscat de Beaumes de Venise
per glas € 6,00

Elysium black muscat
per glas € 6,50

Beerenauslese
per glas € 7,50

Tokaji azu 5 puttonyos
per glas € 6,50

Eiswein
per glas € 12,00

Banyuls
per glas € 5,50

Pedro Ximenez sherry
per glas € 6,50

Wijnarrangementen

3-gangenmenu
€ 18,00

4-gangenmenu
€ 24,00

5-gangenmenu
€ 30,00

7-gangenmenu
€ 42,50

Versterkte zuidwijnen

Vintage port
per glas € 8,50

LBV (Late bottled vintage)
per glas € 6,75

Ruby port
per glas € 5,50

Tawny port
per glas € 6,00

Madeira
per glas € 6,00

Pineau des Charentes
per glas € 6,00