Menukaart

Seizoensgebonden gangenmenu

 

3-gangenmenu

€ 39,50

 

4-gangenmenu

€ 49,50

 

5-gangenmenu

€ 59,50

 

Menu gastronomique (7-gangenmenu)

(alleen per tafel te bestellen)

€ 75,00

 

Alle menu’s zijn ook als lacto-ovo vegetarisch of

als veganistisch, vegetarisch te bestellen

 

Heeft u een voedselallergie/beperking? Meld het ons!

 

Koude voorgerechten

 

Voorgerecht van het seizoensgebonden menu

         informeer uw gastheer/gastvrouw  

  (ook vegetarisch mogelijk)

€ 16,50

 

Zeebaars

Tosti van zeebaars en pancetta met gekonfijte citroen

en wasabi mayonaise

€ 21,00

 

Speenvarken

“reep” van speenvarken en knoflook met zoetzuur

van bloemkool, peen en dille mosterd

€ 19,50

 

Mozzarella

Bonbon van buffel mozzarella, tomatenterrine, basilicumcress

en rucola olie

€ 18,50

 

Steak tartaar

Tartaar van Black Angus met gebakken brood,

crème van eidooier, gel van zoetzuur en Bloody Mary

€ 22,50

 

Warme voorgerechten

 

Tussengerecht van het seizoensgebonden menu

Informeer uw gastheer/gastvrouw

(ook vegetarisch mogelijk)

€ 19,50

 

Maissoep

Maissoep met tortellini gevuld met varkensbuik en suiker van paprika

€ 21,00

 

Ravioli

Ravioli van tonijn, coquilles en rettich gestoomd op

bananenblad en vleestomatensalsa

€ 23,00

 

Varkenswang

Gebraiseerde varkenswang met shiitake

en siroop van truffel

€ 18,50

 

Hoofdgerechten

 

Hoofdgerecht van het seizoensgebonden menu

Infomeer uw gastheer/gastvrouw

(ook vegetarisch mogelijk)

€ 26,50

 

Black Angus

Aan tafel getrancheerde Black Angus met truffel.

(alleen per twee personen te bestellen)

€ 29,75

 

Kemper landhoen

Gevulde Kemper landhoen dijen

met knolselderijcrème en pruimedanten

€ 25,00

 

Blanquette de Veau

Klassiek Frans stoofgerecht bereid op onze manier

€ 28,50

 

Konijn

Drie bereidingen van het tam konijn met eigen jus.

€ 28,50

 

Makreel

Makreel met Serranoham , topinamboer puree,

persillade met Hollandse garnalen

€ 25,00

 

Slibtong

Gepocheerde slibttong filet met kreeftensaus

en gezouten mandarijnen couscous

€ 28,50

 

Desserts

 

Suikerbrood

Suikerbrood parfait met mokkastroop en melkschuim

€ 10,50

 

PGH reep

Pure chocoladereep met

zachte roomijs van cashewnoten

€ 10,50

 

Ananas

Gekarameliseerde baby ananas met

kruidnagel en tankabonen ijs

€ 10,50

 

Appel

Dégustation van appel

€ 10,50

 

Dessert van het seizoensgebonden menu

(informeer bij uw gastheer/gastvrouw)

€ 10,50

 

Kaas

Kaas, kaas en nog eens kaas…

€ 15,00

 

Dessertwijnen

 

Muscat de rivesaltes amber

per glas € 6,50

 

Moscato d’ Ásti

per glas

€ 5,00

 

Muscat de Beaumes de Venise

per glas € 6,00

 

Elysium black muscat

per glas

€ 6,50

 

Beerenauslese

per glas € 7,50

 

Tokaji azu 5 puttonyos

per glas € 6,50

 

Eiswein

per glas € 12,00

 

Banyuls

per glas € 5,50

 

Pedro Ximenez sherry

per glas € 6,50

 

Wijnarrangementen

 

3-gangenmenu

€ 16,50

 

4-gangenmenu

€ 24,00

 

5-gangenmenu

€ 28,00

 

7-gangenmenu

€ 40,00

 

Versterkte zuidwijnen

 

Vintage port

per glas vanaf € 8,50

 

LBV (Late Bottled Vintage)

per glas € 6,75

 

Ruby port

per glas € 5,50

 

Tawny port

per glas € 6,00

 

Madeira

per glas € 6,00

 

Pineau des Charentes

per glas € 6,00