Menukaart

Seizoensgebonden gangenmenu

 

3-gangenmenu

€ 42,50

 

4-gangenmenu

€ 52,50

 

5-gangenmenu

€ 62,50

 

Menu gastronomique (7-gangenmenu)

(alleen per tafel te bestellen)

€ 80,00

 

Alle menu’s zijn ook als lacto vegetarisch of

als veganistisch, vegetarisch te bestellen

 

Heeft u een voedselallergie/beperking? Meld het ons!

 

Koude voorgerechten

 

Voorgerecht van het seizoensgebonden menu

         informeer uw gastheer/gastvrouw

€ 18,50

 

Tonijn

Rouleau van tonijn en kingfish met
crème fraiche en balsamico kaviaar.

€ 21,00

 

Triangel

Triangel van pasta, knolselderij en
bieslook met rode uiensorbet.

€ 19,00

 

Eendenpastrami

Salade van tamme eendenpastrami, croutons en
eendentongetjes met citrus dressing.

€ 19,50

 

Kwartel

Geweckte ballotine van kwartel en gans met bindsla en Madagaskar uitjes.

€ 24,50

 

Steak tartaar

Tartaar van Black Angus rund met gebakken brood,
crème van eidooier, gel van zoet zuur en Bloody Mary sorbet.
€ 23,50

 

Warme voorgerechten

 

Tussengerecht van het seizoensgebonden menu

Informeer uw gastheer/gastvrouw

€ 19,50

 

Petite Marmite en croute

Bouillon met groenten onder korstdeeg geserveerd.

€ 18,50

 

Lam

Worstjes van lam, lardo di colonnata
en koffie,aardappelschuim.

€ 23,00

 

Kroket

Kroket van varkensstaart met remoulade
en salade van naaldboontjes.

€ 22,50

 

Hoofdgerechten

 

Hoofdgerecht van het seizoensgebonden menu

Infomeer uw gastheer/gastvrouw

€ 26,50

 

Black Angus

Aan tafel getrancheerde Black Angus met truffel.

(alleen per twee personen te bestellen)

€ 31,00

 

Anjou duif

Anjou duif met venkel,
zoete paprikacoulis en dadelpuree.

€ 31,00

 

Kalfsborst

Krokante kalfsborst met pain perdu van kalfstong
en saus van galanga.

€ 26,50

 

Konijn

Drie bereidingen van het tam konijn met eigen jus.

€ 29,00

 

Kabeljauw

In pinda olie gestoofde kabeljauw met ravioli
van kalfsstaart en maidera.

€ 25,00

 

Zeeduivel

Zeeduivel met pittige korst,
saus van amandel en knoflook.

€ 31,00

 

Desserts

 

Banaan

In karamel gegaarde banaan met burrata,
schotsen van zwarte olijven en ruby chocolade.

€ 12,50

 

PGH reep

Pure chocoladereep met

roomijs van cashewnoten.

€ 12,50

 

Ananas

Gekarameliseerde baby ananas met

kruidnagel en tonkabonen ijs.

€ 12,50

 

Hangop

Hangop van kokosmelk met citroenblad,
yoghurtijs en schuim van muscovado.

€ 12,50

 

Dessert van het seizoensgebonden menu

(informeer bij uw gastheer/gastvrouw)

€ 12,50

 

Kaas

Kaas, kaas en nog eens kaas.

€ 16,50

 

Dessertwijnen

 

Muscat de rivesaltes amber

per glas € 6,50

 

Moscato d’ Ásti

per glas € 5,00

 

Muscat de Beaumes de Venise

per glas € 6,00

 

Elysium black muscat

per glas € 6,50

 

Beerenauslese

per glas € 7,50

 

Tokaji azu 5 puttonyos

per glas € 6,50

 

Eiswein

per glas € 12,00

 

Banyuls

per glas € 5,50

 

Pedro Ximenez sherry

per glas € 6,50

 

Wijnarrangementen

 

3-gangenmenu

€ 18,00

 

4-gangenmenu

€ 24,00

 

5-gangenmenu

€ 30,00

 

7-gangenmenu

€ 42,50

 

Versterkte zuidwijnen

 

Vintage port

per glas € 8,50

 

LBV (Late bottled vintage)

per glas € 6,75

 

Ruby port

per glas € 5,50

 

Tawny port

per glas € 6,00

 

Madeira

per glas € 6,00

 

Pineau des Charentes

per glas € 6,00