Nieuws

Hoe vet is dat. Dan doen er 11 kandidaten van verschillende scholen mee aan de Junior Sommelier Award 2018. Worden onze mannen eerste en tweede, fantastisch.

Mul gevuld met Sint-jakobsschelp omwikkeld met lardo di Colonnata.

De mannen gaan weer los. Volle bak, zin in!

Prachtige foto’s gemaakt door Jan Bartelsman, bijvoorbeeld deze tosti van zeebaars, pancetta en brioche.

Grappig artikel in de BZ, de glossy van Regio Zwolle. Zeer fijne feestdagen toegewenst namens de hele brigade van Pestengasthuys.

Maandag is het zover! Ons lang gedroomde meubilair word geleverd! Zin in!!😊😊

Ook dit jaar voor de decembermaand bieden wij onze gerechten voor thuis weer aan. Heerlijke paté . Een marbre van slibtong en schotse zalm of heerlijke kreeftenbisque. Voor informatie kunt u bellen naar 038-4233986 of mailen naar restaurant@pestengasthuys.nl

Bijzondere catering mogen doen gisteravond in de Nieuwspoort. Georganiseerd door de provincie Overijssel. Grote dank gaat uit naar de Hanos, Erve Slendebroek, Zwolse mosterdmakerij De Wijndragers, smaakspecialist Harry Schonewille en provincie Overijssel.

🎼ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk 🎶Ik ben behoorlijk vrolijk.... De Lekker 2018 is uit.

Hou vet is dit. Aankomende zondag vindt de presentatie van de 11de Zwolse whisky bij ons plaats. Sint Rochus prijkt op het etiket.

Voorgerecht van het menu vanavond. Terrine van snoekbaars met coquille en gemarineerde tonijn. Heerlijk😊

Amuse voor vanavond staat weer klaar. Najaarsbloempotje van knolselderij, brioche en romanesco.

Een nieuw schooljaar dus ook weer 'verse' leerlingen en stagiaires. Jeroen, Anni, Bart en Niels. Welkom.

De laatste vlierbessen, mooie pompoenen (Galeux D'eysines)en de eerste pâté. Dat kan niet anders betekenen dan dat de herfst begonnen is🎃

Ontzettend leuk om te doen. Tijdens de introductieweek van Deltion komen de nieuwe studenten langs om te kijken wat voor een verschillende horecabedrijven er zijn. Wij hebben een klein smaaklesje gedaan.

Bijna het einde van de vakantie. Om nog even de herinneringen op te roepen, ons strand-dessert. Slipper gevuld met mousse van limoncello,schelp gevuld met passievruchten en ijs van caramel en zeezout.

Ons PGHuisje vind ook overal zijn plekje in Europa.

Wij gaan ook even met de beentjes omhoog. Dinsdag 15 augustus zijn we weer helemaal uitgerust en vol goede zin.