Nieuws

6 dagen geleden

't Pestengasthuys

Hoe vers wil je het hebben?😀 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

4 weken geleden

't Pestengasthuys

Smaakles gegeven op de school waar mijn zus werkzaam is. Blijft altijd bijzonder hoe kinderen smaak ervaren.Kijken, ruiken, proeven en proberen te bedenken wat er op het bord ligt. Dat deden de leerlingen van klas 1. Chefkok Paul Stegeman gaf samen met Jeroen, kok in opleiding, smaakles.

De leerlingen moesten eerst omschrijven welke herinnering een bepaalde geur opriep. Ze ontdekten o.a. grond, zee, rook, en zoete bloemengeur. Daarna moesten via ruiken en proeven, ontdekken wat er op hun bord lag. Vooral de tomaat en ui zorgde voor verwarring. Na het proeven van twee soorten yoghurt en een snack die verdacht veel leek op gefrituurde meelwormen, mochten ze bijzondere fruitsoorten uitproberen. Voor de echte smaakhelden was er nog de luizenhoning en een plantje dat prikkels op de tong veroorzaakte.

De les vloog voorbij en aan het eind had iedereen wel iets gegeten wat hij nog nooit eerder gegeten had.

#paulstegeman #pestengasthuys #rutgerkoplandschool
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

't Pestengasthuys

Iets met dikke zoen, bloedend hartsinaasappels en roze wolk. Was weer een liefdevolle avond. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

't Pestengasthuys

Grappig artikel in het FNV blad over een deel van onze leerlingen. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

't Pestengasthuys

Toch nog een beetje Jingle Bells gevoel. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

't Pestengasthuys

Nieuw gerechtje van kreeft, tonijn en babymais met een dressing van sudachi. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

't Pestengasthuys

Vandaag bij de Hanos een zeeduivel gekocht. Met een gewicht van bijna 8 kg zonder kop mag dit een enorm exemplaar worden genoemd. Ter vergelijk ligt er naast een pieterman en een makreel. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

't Pestengasthuys

Deze week twee keer een catering gedaan. Één in de Nieuwspoort in Den Haag en één in Den Alerdinck in Laag Zuthem. Was zeer leuk om te doen. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

't Pestengasthuys

Mijn achternaam (Stegeman) weer eer aangedaan. Deze keer boutjes van de kooieend tot worstjes verwerkt. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

't Pestengasthuys

Hoe LEKKER 2019 is dit! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Jammer dat je dicht was toen we bij je wilden eten Paul, vlg keer beter. Groet Mieke ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

't Pestengasthuys

De herfst is begonnen, als amuse een gerechtje van Galeuse d’eysine-, Muskaat-, en Kakai pompoen. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

't Pestengasthuys

De gratis reclame voor het PestenGastHuys blijft een succes!😂 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden

't Pestengasthuys

De rozenbottels zijn weer geoogst en verwerkt. Een heel werk maar dan heb je ook wat. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

8 maanden geleden

't Pestengasthuys

Vandaag mijn zoon leren garnalen te pellen. Krijgt hij meteen wat meer respect voor de hoeveelheid werk dit het vergt. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

8 maanden geleden

't Pestengasthuys

We zijn er klaar voor, de vakantie is begonnen. 14 augustus zijn we weer geopend. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

8 maanden geleden

't Pestengasthuys

Super trots op onze benoeming van het beste leerbedrijf van Overijssel. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

8 maanden geleden

't Pestengasthuys

Super trots met onze benoeming van het beste leerbedrijf in Overijssel. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

8 maanden geleden

Gisteravond ons 29-jarig huwelijk bij jullie gevierd en het was een culinair feestje en gezellig samenzijn! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

9 maanden geleden

't Pestengasthuys

Het begint bijna normaal te worden, maar dat is het zeker niet. Hidde is eerste geworden bij de wedstrijd van de wijnacademie wisseltrofee SDEN 3. Super tof! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

9 maanden geleden

't Pestengasthuys

Zeer sterk geurende rozenblaadjes staan klaar om verwerkt te worden tot siroop. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

10 maanden geleden

't Pestengasthuys

Drie bereidingen van graslam met gefermenteerde rode kool en 25 jr oude balsamico klaar om te worden verorbert. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

10 maanden geleden

't Pestengasthuys

Na lange tijd sparen is onze kurkenmuur af. Ongeveer 12000 stuks zijn er verwerkt een monnikenwerk maar wel een grappig gezicht. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

12 maanden geleden

't Pestengasthuys

Delen is gewenst. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

12 maanden geleden

't Pestengasthuys

Hoe vet is dat. Dan doen er 11 kandidaten van verschillende scholen mee aan de Junior Sommelier Award 2018. Worden onze mannen eerste en tweede, fantastisch. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 jaren geleden

't Pestengasthuys

Mul gevuld met Sint-jakobsschelp omwikkeld met lardo di Colonnata. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 jaren geleden

Vanavond gaan wij weer samen heerlijk eten bij jullie..verheugen ons er op..tot later.. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 jaren geleden

't Pestengasthuys

De mannen gaan weer los. Volle bak, zin in! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 jaren geleden

't Pestengasthuys

Prachtige foto’s gemaakt door Jan Bartelsman, bijvoorbeeld deze tosti van zeebaars, pancetta en brioche. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 jaren geleden

't Pestengasthuys

Grappig artikel in de BZ, de glossy van Regio Zwolle. Zeer fijne feestdagen toegewenst namens de hele brigade van Pestengasthuys. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook